Finansiering


Hos Niels Johansen Automobiler tilbyder vi naturligvis finansiering med enten fast eller variabel rente.

Ved en alm. købekontrakt kræves der 20% i udbetaling ved finansiering af din næste bil.


Undgå udbetalingen

Det er muligt at få finansieret en bil uden udbetaling som et blankolån. For at gøre dette må du ikke være registreret i RKI, og du skal have en årlig indtægt på min. kr. 250.000,-. Opfylder du dette skal du blot medbringe følgende, når vi skal hjælpe dig med dit næste billån.

- De seneste 3 lønsedler
- Fremvisning af seneste årsopgørelse


Hvorfor vælge finansiering via Niels Johannesen Automobiler?

- Finansieringen er ofte billigere end i banken, og vi kan tilbyde fast rente.
- Hurtigt svar på finansiering
- Finansieringen tilpasses netop til din bil
- Niels Johansen Automobiler hjælper dig med at finde den bedste og billigeste løsning for dig.

 

NYHED!

Niels Johannesen Automobiler kan nu tilbyde at sikre din ydelse (SAFE). Det betyder at din ydelse vil blive betalt i tilfælde af arbejdsløshed og sygdom, og hele dit lån vil blive indfriet i tilfælde af dødsfald. Dette koster kun 8% af din månedlige ydelse. Fx. ydelse 1.000,- = sikret ydelse koster 80,-. Få en folder i butikken, eller skriv/ring for mere information.                        

 

santander
         
Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig

Om Santander Consumer Bank
Santander Consumer Bank er Nordens førende bilfinansieringsselskab og en del af Grupo Santander, der er en af verdens største banker. Banken har over 97 millioner kunder og 14.000 filialer og er kåret til verdens bedste bank i 2005 og 2008. Læs mere om billån fra Santander Consumer Bank.

 

 

Danaktiv

Køberfinansiering via en købekontrakt er den mest anvendte finansieringsform for private. Vi kan finansiere såvel nye som brugte biler, hvor finansieringsperioden vil afspejle sund fornuft mellem bilens alder og levetid.

Den lovpligtige udbetaling på minimum 20% vil typisk dækkes af indbytningsværdien på din nuværende brugte bil. Du kan vælge mellem fast og variabel rente, og købekontrakten kan indfries, når det passer dig.

Når du har fundet frem til den bil som du ønsker hos en af vores forhandlere, skal du blot bede forhandleren om et finansieringstilbud på de betingelser, der passer til dit budget og kørselsbehov.

Se mere om ydelsestabeller, muligheder og hvorfor du skal vælge Dan Aktiv på https://www.danaktiv.dk/privatkunder.aspx  Kontakt os


Niels Johannesen Automobiler ApS
Rugvænget 32 B
2630 Taastrup

Telefon 35 12 59 59

E-mail: info@niels-biler.dk

 

Åbningstider

Mandag - Fredag ......09.00 – 17.30
Lørdag ..................... Efter Aftale
Søndag ....................11.00 - 16.00

Niels Johannesen Automobiler - Rugvænget 32B - 2630 Taastrup - Tlf.: 35 12 59 59